BOKA STUDIO SERGEL TILL DINA DIGITALA MÖTEN

Behöver du en studio till ett digitalt möte, en livesändning eller inspelning? Studio Sergel är en toppmodern streaming-studio belägen mitt i centrala Stockholm. Studion erbjuder allt du behöver för en dynamisk sändning.

En unik inspelningsstudio

Studio Sergel är beläget högst upp i det unikt röda huset mitt på Sergels torg i Stockholm. Med Stockholms pulserande cityliv som kuliss och vår specialdesignade studiomöblering får du en proffsig scenografi som också enkelt kan anpassas efter just dina önskemål.

Allt du behöver för att streama ditt digitala möte

När du hyr Studio Sergel får du tillgång till allt du behöver för en dynamisk sändning. I studion kan vi skapa upp till tre olika spelplatser, ljussatta av totalt 24 studio Prolights och 8 bakljus som alla styrs från kontrollrummet. Du får också tillgång till vår kvalitativa ljud-setup och bildmixer för att enkelt kunna ha med talare på länk, dela presentationer och rörlig grafik.

Vad ingår när du bokar Studio Sergel?

Förutom den toppmoderna tekniken som behövs för att skapa en riktigt proffsig sändning ingår självklart en studiovärd, studiotekniker, kaffe och fruktkorg.

Heldag: fr. 100.000 kr
Halvdag: fr. 75.000 kr

En flexibel studiomiljö

* Ingår i bokning av Studio Sergel: 1st stort ståbord/disk, 3st mindre ståbord, 5st barstolar, skärmstativ samt skärm, 3st mindre ståbord
* 1st matta, 2st coffee tables samt 3st låga stolar tillkommer mot extra kostnad.