BOKA STUDIO SERGEL SOM EVENTLOKAL

Är du på jakt efter en eventlokal i Stockholm till ditt företag? Kanske ska ni ha en produktlansering, ett pressevent eller sätta upp en Pop-Up-butik? Hyr unika Studio Sergel med utsikt över Sergels torg, Stockholms stadskärna.

Eventlokal med utsikt över Stockholm

Studio Sergel är beläget mitt i centrala Stockholm med panoramavy över Sergels torg. Med sitt centrala läge i Stockholms absoluta city är det lätt för gäster och besökare att hitta och ta sig till ditt evenemang. Perfekt för ett pressevent, en produktlansering eller som Pop-Up-butik.

Trendig, cool och flexibel

Studio Sergel har en trendig och cool känsla både ut- och invändigt och erbjuder 50 flexibla kvadratmeter för din verksamhet att utnyttja. Du har även möjlighet att servera mat och dryck via Restaurangen Röda Huset i samma lokal.

Vad ingår när du bokar Studio Sergel?

Lokalen består av en studioyta och en mindre loungeyta och du får tillgång till studioljus, en studiovärd och möjlighet att spela musik. Lokalen rymmer 50 stående gäster. Finns behov hjälper vi även till med rekvisita, dekorationer, tekniker och mat och dryck via Röda Huset.

Heldag: fr. 40.000 kr
Halvdag: fr. 30.000 kr